Reklama:

Ciaza (2)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

gość
01-02-2025, 07:35:29

Witam . Dzien przed okresem test wyszedł pozytywny, natomiast w dzień okresu test wyszedł negatywny i pojawiło się planienie z krwią. Co to może oznaczać? Czy warto wykonać test raz jeszcze?
gość
01-02-2025, 13:40:42

Mogło dojść po poronienia samoistnego w tym przypadku to nic złego, gdż często dziewczyny czekające na okres nie mają o tym pojęcia i myślą, że wszystko jest prawidłowo. Możesz powtórzyć test za tydzień.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Krwawienie z odstawienia a ciąża
witam, od kilku lat biore tabletki axia. ostatni raz seks uprawialam 12 lutego(bez dodatkowego zabezpieczenia) potem wystapilo plamienie jasnobrazowe srodcykliczne, po 10 dniach wystapilo krwawienie z odstawienia. przy 9 tabletce znowu wystąpiło plamienie dodatkowo bol piersi i prawego jajnika. czy moge byc w ciazy? czy po prostu wystapily u mnie skutki uboczne tabletek antykoncecpyjnych ? dziekuje za odpowiedz
gość
Pominiecie tabletki
Witam mam pytanie czy jak pominęłam 1 tabletke i na 2 dzien jej nie wziekam tylko odpowiednis do dnia moge byc w ciazy zaczęłam brać tabletki od 6 marca nie wzielam 10
gość
Pytanie do specjalisty
Jestem już umówiona do ginekologa, ale wariuje. Co to jest zaznaczone w kółeczku? Jest to tylko na jeden wardze sromowej. Mam wrażenie, że swędzi, ale nie boli
gość
Narośl na wardze sromowej
Od kilku miesięcy mam na wardze sromowej niewielką narośl, nie boli i nie swędzi, wiecie co to może być?
Reklama: