Reklama:

ciąża proszę o szybką odpowiedź (7)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
27-09-2023, 13:59:37

Witam czy jeśli nie doszło do penetracji ani wtrysku spermy tylko nasienia z podniecenia które raczej nie dostało się w okolice pochwy ponieważ chłopak miał na górnej części penisa koszulkę i potem miał na niej ślad może dojść do zaplodnienia ? po tej sytuacji miałam okres trwał 5 dni był czerwony wstawię tu zdjęcie ponieważ wyciekło mi na spodnie i nie chce mylił tego z plamieniem implantacyjnum jestem dziewicą
gość
27-09-2023, 15:09:21

W kółko piszesz to samo. Dziewczyno opanuj się i dokształc lub zrób test ciążowy, bo nas tu zameczysz a odpowiedź już dostałaś. Miałaś okres a nie plamienie.
gość
27-09-2023, 15:10:35

Dziewica w ciszy bez sexu, ty uczyłaś się biologii czy nie bardzo, a może masz dopiero 12 lat.
gość
27-09-2023, 15:13:04

Dziewica w ciąży bez sexu?!!!! Dziwne stwierdzenie, ciążą bez penetracji? Cofnij się do szkoły dziecko lub słuchaj na lekcjach a nie zajmuj się sprawami dla dorosłych jeśli nie masz wiedzy.
gość
27-09-2023, 19:21:21

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w tym przypadku jest wręcz nie prawdopodobnie bliskie zeru.
Ginekolog w swojej karierze może najczęściej nie spotyka się z dziewicą w ciąży ponieważ są to niezmiernie rzadkie przypadki i dziewczyna musiała by być dokładnie w momencie owulacji i wytrysk musialby być na narządy rodne.
gość
27-09-2023, 19:24:17

gość 27-09-2023, 21:21:21
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w tym przypadku jest wręcz nie prawdopodobnie bliskie zeru.
Ginekolog w swojej karierze może najczęściej nie spotyka się z dziewicą w ciąży ponieważ są to niezmiernie rzadkie przypadki i dziewczyna musiała by być dokładnie w momencie owulacji i wytrysk musialby być na narządy rodne.
.

Szybka odpowiedz po miesiączce daje test ciążowy.
gość
28-09-2023, 13:56:34

Skoro prosisz o szybką odpowiedź to najpierw powinnaś wykonać test ciążowy według ulotki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: