Reklama:

Ciaża czy poroniłam pomocy pomóżcie mi :(( prosze (2)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

Początkująca
11-01-2011, 02:11:11

Witam mam poważny problem i chce zasięgnąć tutaj jakiejś rady mianowicie dzień przed sylwestrem skończyły mi się dni płodne (według kalendarzyka internetowego) ale w sylwestra kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczeń (nie stosuje antykoncepcji w cale ) i on wytrysnął we mnie dosyć spora ilością następnie w poniedziałek wydzielało mi się strasznie dużo śluzu przezroczystego a dziś 3 dni PRZED okresem oprawialiśmy sex również bez zabezpieczeń ale nie wytrysnął we mnie po stosunku włożył mi palce i doprowadził jeszcze do orgazmy stosowaliśmy wazelinie kosmetyczna i parę godzin po tym tak z 3 zauważyłam w śluzie krew gdy się podcierałam boli mnie do tego macica czy ja jestem w ciąż dostałam na drugi dzień okres ( 3 dni przed czasem) rano jak wstałam wylało się ze mnie tak jak nie raz i strasznie bolał mnie brzuch i macica a następnego dnia okresu nie ma, po prostu z godziny na godziny ustawało krwawienie i ustało całkowicie okres trwał półtorej dnia u mnie teraz odczuwam kucie w macicy zmęczenie senność nudności bolące - piersi sutki pójdę do lekarza... ale dopiero w feerie, czy test ciążowy pokaże dokładny wyniki bo wiem ze temu nie można ufać może ktoś doradzi jakiej firmy mam kupić ( do zapłodnienia doszło grudnia 31 popołudniu) proszę was bardzo o pomoc mam 17 lat i bardzo się nie pokoje a zwłaszcza mój chłopak ze może mi się coś stać:(( będę naprawdę bardzo wdzięczna za jakakolwiek pomoc lub poradę
Komentatorka
11-01-2011, 16:35:39

Najlepiej zrób sobie test z krwi-jest najbardziej wiarygodny i kosztuje ok.25zł

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: