Reklama:

castagnus - pomaga czy szkodzi ? (2)

Forum: Niepłodność

Początkująca
12-12-2014, 11:25:45

Witam. od 11 listopada zaczęłam brać Castagnus na własną ręke z nadzieją ,że pomoże on wyregulować cykl i być może zajść w ciąże (staramy się z mężem już ok półtora roku może będzie 2 lata). Okres dostałam 16 listopada i trwał do 21 listopada, 1 grudnia dostałam jakichś dziwnych brązowych plamień i trwały do wczoraj czyli 9 grudnia ;/ Dodam ,że mam bardzo nieregularne cykle,przedostatni okres był we wrześniu od 4 do 6, jak mam to wszystko rozumieć ? i co mogą znaczyć te plamienia ? na początku były brązowe w połowie plamień trochę czerwone i pod koniec też brązowe. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje.
12-12-2014, 14:58:31

Trudno stwierdzić, czy plamienie nie jest na przykład wywołane zaburzeniami hormonalnymi, skutkiem ubocznym preparatu, który stosowała Pani na własną rękę, czy też nie jest pochodną jakichś zaburzeń organicznych w obrębie dróg rodnych. Proponowałbym nie lekceważyć tych plamień i pójść się na wszelki wypadek przebadać u ginekologa.
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: