Reklama:

brązowe plamienie (3)

Forum: Infekcje intymne

gość
03-06-2015, 19:55:18

dwa ostatnie okresy nie wyglądały normalnie, zamiast normalnej krwi była tak jakby stężała, ugotowana krew. Brązowe strzępki. Myślałam że to ze stresu bo miałam go dużo. Czekałam na wizytę dość długo i mam ją dopiero 8 czerwca. Dodam ze często boli mnie podbrzusze i oddaje często mocz. Ciąże wykluczam, gdyż jestem dziewicą.
gość
06-06-2015, 18:09:20

Może to być infekcja intymna, więc dobrze że jesteś umówiona na wizytę u ginekologa. A już teraz możesz podmywać się płynem lacibios femina protecta, który ma dobre dla okolic intymnych pH 3.5, zawiera kwas mlekowy i wyciąg z kory dębu, więc dobrze łagodzi podrażnienia i pieczenie. Hamuje rozwój patogennej flory, więc dobrze go używać do codziennej higieny intymnej.
Komentatorka
10-06-2015, 11:49:04

Przyczyną Pani objawów może być infekcja. Czasami mniej obfite krwawienie może powodować brązową barwę miesiączki, a opisane przez panią strzępki mogą być fragmentami złuszczającej się błony śluzowej z jamy macicy.
Pewną odpowiedź co do przyczyny Pani objawów da dopiero wizyta u ginekologa.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: