Reklama:

brak napięcia skóry na pochwie (3)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

Początkująca
01-11-2014, 11:47:25

Witam. Podejrzewam u siebie grzybicę pochwy (w czwartek mam wizytę u ginekologa), lecz oprócz tego niepokoi mnie również jej wygląd. Mam 18 lat a moja pochwa wygląda na co najmniej 40. Skóra jest obwisła, całkowicie pozbawiona napięcia. Przez 3 dni szukałam w internecie podobnego wątku lecz nic nie znalazłam i to mnie bardzo niepokoi. Czy któraś z Was ma podobny problem lub wie czego jest to przyczyną? Jeżeli to pomoże, mogę wstawić zdjęcie. Z góry dziękuję za pomoc
02-11-2014, 13:27:16

Co do grzybicy pochwy, objawami, które mogą na to wskazywać jest pieczenie, zaczerwienienie i ból okolic intymnych, oraz białe, serowate upławy.
Co do zmiany wyglądu warg sromowych, czasami przyczyną bywają stosunki seksualne, czy też po prostu układ cech konstytucjonalnych.
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.
gość
02-11-2014, 21:16:36

Dziękuję za odpowiedź, ale czy da się to 'zjawisko' jakoś 'wyleczyć' po przez stosowanie maści etc.?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: