Reklama:

Brak miesiazcki a ciaza? (3)

Forum: Infekcje intymne

gość
20-05-2015, 17:43:48

Witam. Moje pytanie bezie dosc niekokretne w fakty bo pozapominalam pare rzaczy przez prace. Otóz 10.05 powinnam dostać okres a okresu brak do tej pory. Test robiłam 17.05 wynik był negatywny. Nie mam typowych objawów ciązy . Mam zwiekszony apetyt nigdy tak dużo nie jadłam, zmiane humoru i nastroju cały czas. Nachodzi mnie na rzezcy których nie lubie lub wogóle nie jadłam. Z Moim kochaliśmy sie ostatnio w okresie płodnym ale uważaliśmy. Sama juz nie wiem co o tym myslec. ProsZę o radę.
gość
21-05-2015, 10:15:48

Może powtórz test albo zrób badania z krwi? Albo po prostu idź do ginekologa ;)
Komentatorka
22-05-2015, 09:03:29

Testy ciążowe wykonywane po terminie spodziewanej miesiączki mają ponad 99% skuteczność. Przyczyna opóźnienie wystąpienia krwawienia zapewne jest więc inna. Najczęściej kilkudniowe przesunięcia miesiączki wynikają ze stresu, czy choroby ogólnoustrojowej. Przyczyną może być także wystąpienie cyklu bezowulacyjnego.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: