Reklama:

Brak miesiączki (4)

Forum: Infekcje intymne

gość
09-06-2015, 20:59:58

Cześć mam 18 lat od paru miesięcy uprawiam seks z moim chłopakiem zawsze robimy to w prezerwatywie w dni nieplodne oraz partner we mnie nie dochodzi. Jakiś czas temu zrezygnowałam z diety ponieważ się źle czułam wiec teraz jem normalnie na co mam ochotę. Okres spóźnia mi się juz 6 dni i robiłam test - negatywny. Podkreślam ze seks uprawialismy tydzień temu w sobotę (miały to być nieplodne ) prezerwatywe zawsze po wszystkim sprawdzam i były całe. Czy brak okresu może być skutkiem zmiany diety i ćwiczeń które wcześniej robiłam? 
gość
11-06-2015, 14:56:04

Pewnie tak. Mam podobnie tylko mi okres się spóźnia juz prawie 2 tygodnie
gość
11-06-2015, 20:26:27

Słyszałam że dieta ma bardzo duży wpływ na miesiączkę no cóż trzeba będzie wybrać się do lekarza
Komentatorka
12-06-2015, 10:13:15

Opóźnienie miesiączki może wynikać ze zmiany sposobu odżywiania i ćwiczeń fizycznych. Jeżeli krwawienie nie wystąpi przez 2 tygodnie to proponuję zgłosić się do ginekologa.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy po skończeniu antybiotykoterapii dopochwowej występuje pieczenie?
Towarzyszyło mi pieczenie pochwy raz na jakiś czas od paru tygodni. Udałam się do lekarza, tam przypisany został mi Fluomizin - używałam go 6 dni na noc. Skończyłam leczenie i następnego dnia wzięłam kąpiel w wannie i po jakimś czasie poczułam dyskomfort. Po kąpieli wzięłam lactovaginal i było okej, następnie rano też w porządku, ale po paru godzinach bardzo niekomfortowe pieczenie. Gorzej niż wcześniej mam wrażenie. To była moja pierwsza dawka W trakcie brania Fluomizin nie było żadnych objawów nawet bo zakończeniu byłam w szoku i może wykrakałam że absolutnie nic nie czuję (jako na plus). Po zastosowaniu lactovaginalu upławy lekko zolte.
Opryszczka?
Jakiś czas temu stwierdzono u mnie opryszczkę. Tydzień po pierwszym wysypie rozchorowałam się i opryszczka wróciła. Na pochwie mam małe czerwone ranki, które swędzą, a jestem 11 dzień na leku. Czy te ranki to nadżerki czy to nadal aktywny wirus? Nie wiem czy powinnam przestać brać leki czy nie.
gość
Białe ropne krostki
Witam, po antybiotykoterapii dostałam standardowo grzybicy pochwy leczona clotramizolum niestety po kilku dniach wyskoczyły mi krostki które mają biały nalot są trochę swędzące oraz piekące czy to jakiś objaw grzybicy czym mogę smarować lub co zrobić przed ginekologiem wizyta za tydzień. Załączam zdjęcia.
gość
zmiana na wargach
zauważyłam u siebie taką zmianę jest ona na wewnątrz warg co to może być i czy to groźne, nie zauważyłam u siebie żadnych objawów po drugiej stronie nie ma nic
Reklama: