Reklama:

brak miesiączki od 45 dni (2)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
12-06-2015, 07:29:06

Witam. Mam problem. W kwietniu miałam miesiączkę dwa razu (7 kwienia, a później 28). Od tamtej pory nie pojawiła się u mnie następna miesiączka. Co to może być? proszę o pomoc!
Komentatorka
16-06-2015, 07:56:26

Jeżeli Pani współżyje, to powinna Pani wykluczyć ciążę, jako przyczynę opóźnienia miesiączki. W innym przypadku powodem może być wystąpienie cyklu bezowulacyjnego. Pojedynczy może pojawić się u zdrowych kobiet, powtarzające się nieregularne długie cykle mogą być jednak objawem choroby.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Deflagyn
Czy żel deflagyn jest skuteczny przy hpv68 i 70? Dziękuję
gość
Białe ropne krostki
Witam, po antybiotykoterapii dostałam standardowo grzybicy pochwy leczona clotramizolum niestety po kilku dniach wyskoczyły mi krostki które mają biały nalot są trochę swędzące oraz piekące czy to jakiś objaw grzybicy czym mogę smarować lub co zrobić przed ginekologiem wizyta za tydzień. Załączam zdjęcia.
gość
Mięczak zakaźny czy coś innego
Od paru dni mam coś takiego w miejscu i intymnym. Co z tym zrobić i czym smarować?
gość
Mam infekcje tylko jaka kto może pomóc
Proszę o pomoc jestem po infekcji bralam antybiotyk dopochwowy na bakterie ale to chyba to nie było to nie pomógł a wyszło takie coś. Przy oddawaniu moczu piecze i jak smaruje clotrimazolum tez.
Reklama: