Reklama:

brak miesiączki od 3 miesięcy (2)

Forum: Zdrowie kobiety

gość
31-03-2011, 18:11:52

Witam. Mam problem,chociaż mój lekarz stwierdził że to normalne.Ostatni raz miesiączkowałam 24 grudnia,od tamtej pory okresu nie miałam.W styczniu tak około 24 miałam plamienia tzn. śluz zabarwiony krwią,przez jeden dzień.W lutym sytuacja się powtórzyła.Natomiast w marcu nic takiego się nie wydarzyło i tak do tej pory.Nie wiem co dalej robić,może ktoś ma podobne doświadczenia i umie mi coś w tej sprawie podpowiedzieć?
gość
31-03-2011, 22:24:38

Witam, mam ten sam problem tyle,że od 6 stycznia...Mi lekarz przepisał lut.eine, jednak ona pomagała tylko doraxnie w czasie kuracji natomiast po odstawieniu ten sam problem. Piłam napar z czarnej malwy, również nic.. coś okropnego. W ciąży nie jestem. U mnie dodatkowo wszystkie objawy wskazują,że @ ma zaraz być, a jednak nie ma. Z tego co lekarz mi mówił, to dzieje się tak przez zachwiania hormonalne i powino sie wyregulować. Ja juz jestem całkiem zrezygnowana bo od ponad roku- od kiedy odstawiam tabletki ant. tak sie dzieje,a nie chce brać nowych hormonów na regulowanie. Nie pomogłam za bardzo,ale może zrób sobie prywatnie badania na TSH, Th3,TH4 prolaktyne i progesteron. Tylko tyle mogę pomóc, bo ja sama widzisz nic u mnie nie działa:(pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: