Mam problem a mianowicie dotyczy pierwszego razu.Jestem z moim partnerem już ponad
1,5 roku.Wspolnie podjelismy decyzje o wspolzyciu,jest to decyzja przemyslana i swiadoma.Pol roku temu''sprobowalismy''ale to nie byla najlepsza decyzja.Oboje nie myslelismy wczesniej o tym by rozpoczac wspolzycie.poprostu jakos tak wyszlo.Mojemu partnerowi nie udalo sie wprowadzic penisa do mojej pochwy.Od tamtej pory zmienilam swoje nastawienie w tych sprawach jednak boje sie,że kolejna proba zblizenia tez okaze sie kleska Boje sie,ze w trakcie uniesienia moja pochwa nie bedzie wystarczajaco wilgotna i przy zblizeniu ja jak i moj partner bedziemy odczuwac bol(tak jakbym to juz zakodowala w swojej psychice)Od tygodnia przyjmuje takze tabletki antykoncepcyjne a na ulotce przeczytalam,ze jednym z efektow ubocznych moze byc suchosc pochwy.Chcialabym uniknac tego wiec prosze o nazwe jakiegos zelu,ktory zapobiegnie temu.Czy nieudane zblizenie pol roku temu wywrze jakies pietno w mojej psychice w dalszym moim zyciu seksualnym?