Reklama:

Błona dziewicza? (4)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Wstydliwe dolegliwości

gość
28-03-2025, 11:39:07

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-03-2025, 11:45:49

gość
28-03-2025, 11:46:40

gość
28-03-2025, 11:48:27

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy mogłem zarazić się HPV?
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodny stosunek oralny z kobietą której prawie nie znałem… czy jeśli ja byłem stroną bierną a ona czynną, czyli ona miała mojego członka w ustach to ja mogę mieć jakiekolwiek zmiany w jamie ustnej które mogłyby być spowodowane wirusem HPV? W okolicach miejsc intymnych nie mam nic, natomiast mam jakiś nalot na języku i nie wiem czy się tym martwić czy po prostu zbyt bardzo się przejąłem i nawet takie ryzyko nie istnieje.
gość
Narośl przy odbycie
Witam. Od kilku miesięcy mam narośl na odbycie. Czasem piecze i swędzi. Nie mam problemu z wypróżnianiem.
gość
Mój facet szybko dochodzi
Witam mam problem . Jesteśmy ze sobą 1.5 roku moze czesto nie robimy tego ale robimy kiedy możemy on 23 lata ma A wiec moj facet szybko dochodzi Robimy gre wstępna odpoczynek potem do łózka i nie pomaga. Na Jeźdźca tez próbujemy i nic Gumki Durex te co znieczulają tez nic nie dają. byl taki okres w przeciągu kilku dni ze mogliśmy to robić bez przerwy i długu . I znowu szybko dochodzi . moze jakies rady ?
gość
Gula w pochwie
W piątek pojawiła mi się gulka przy wejściu do pochwy Dzisiaj jest większa, zrobiła się miejscami fioletowa, trochę czerwona, bardzo boli, przy poruszaniu się Ginekolog przyjmuję dopiero od środy, więc dopiero wtedy mogę się zarejestrować, więc na wizytę będę musiała jeszcze trochę poczekać To tak bardzo boli, nie wiem co mam robić Chciałam wstawić zdięcie ale mi nie wchodzi
Reklama: