Na Towarowej w Warszawie wyleczyli mnie z bielactwa ale przede wszystkim dowiedziałam sie najpierw ze mam chora tarczyce . Tarczyca niszczyła mi wszystkie inne organy . To wszystko bylo bez objawów wiec nie wiedziałam ze na cos choruje
Nadmienię ze jestem od małego pod kontrola pediatry bo moja rodzina w większości choruje na cos tylko ze moje TSH zawsze było w normie wiec tym bardziej nikt nie sadził ze u mnie tez jest cos nie tak i uchodziłam za ta co zdrowa tylko tez ta co ma te ciapki białe . Kazdy myślał ze to sprawa dermatologa nue ze to sprawa specjalisty co sie zna na autoagresji jedynie objawiającej sie plamami .
Wyszły mi złe parathormony , wyszło mi Hashimoto
Wyszła mi podniesiona bilirubina i syndrom Gilberta . Tego nikt sie nie spodziewał bo tego nie widac .
A naprawde to moich rodzicow zmyliło to duze forum o bielactwie ( Wrocław administr niejaki Czesiu ) w którym sa nieciekawe wpisy o tych z Towarowej . Jak
Prof Majewski mnie przyjął to rodzice zaczęli wierzyć ale drugi raz poszliśmy na rano i trafiliśmy do dr Bourion
Zapisali mnie i długo bo długo ale warto było
Dzis te wszystkie duze fora internetowe zarabiają na reklamach i oni wola pisać zle o tych co nami sie zajmują naprawde a te dobre kasują bo wyleczeni sie nie wpisują . Oni (Jak czyta sie tamto forum to ) czasami wrzucają ludzie takie głupoty ( jak jeść , usunąć plomby , nie myć zębów pasta albo kapac sie w ziołach ) tak odstraszają forumowiczów by skupuc uwagę na sobie. Mama mówiła ze kiedys nie było tyle reklam to były tam raczej szczere wpisy wiec ufała .
Pisze dlatego ze zbliża sie lato i pomyslałam o innych co maja to nieszczęście i chorują . Ze czytają rożne informacje o ziołach i kąpaniu sie tez w nich , ze to robia a czas mija i latem sa nadal chorzy . To okropne ze w naszych czasach liczy sie az tak pieniądz . Pisza ludzie o roznych odkryciach w Indiach i Yale a Bourion nawet nie chce słyszeć o ziołach z Indii . Mówiła ze ich nie zna i nie wejdzie w temat bo nie jest plantologiem ( grzecznie ale dla nas znaczy ze powiedziała co o nich myśli )
Nie wyobrażam siebie zyc dzisiaj z tymi plamami
Ode mnie krotko .
Zrobicie co chcecie ale ja robie tez swoje i wiem z serca ze powinnam zrobic taki wpis : .
Nie kierujcie sie tylko hejtami i złośliwymi wpisami . To żadna konkurencja anizadne leczenie takie wpisy . Dzis wiem ze aby naprawde sie wyleczyc trzeba iść do specjalisty co te chorobę zna i konkretnie i uczciwie powie co mamy robic . Na całym świecie ludzie cos robia w naszym temacie . MJackson chciał sie wybielić a na tamtym forum Pisza ze taki bogaty i go nie wyleczyli to co dopiero ktos z Warszawy . On nie leczył sie z bielactwa . On chciał wykorzystać swoje bielactwo by byc białym bo chciał byc podobny do Diany Ross . To czego on oczekiwał jest tez szaleństwo ale wiemy wszyscy jak on żył . I moze dlatego było wokol niego tyle pseudo cudotwórców co kasowali te ogromne pieniadze . Ale dzis MJ nie żyje a my tak .
Ktos pisze o dr Scharleuter z Niemiec . ze ten doktor wymyślił PC katalaze i go wyleczył
To nie pan a pani Karin Scharleuter . A ta PC to taki chwyt . Co to jest ta PC o którym piszesz ? Zastanów sie po co ludziom w głowie mieszasz . Karin juz dawno nie pracuje i żyje u córek w USA . To wszystko mama i ojciec dowiedzieli sie na spokojnie w Warszawie .
Ci z Towarowej nie żyją z reklam . Nie kasują wpisów bo nie maja co , nie prowadzą forum . Nie maja chyba nawet na prowadzenie forum czasu . Terminy maja takie ze pewnie nie moga raczej siedziec na forach internetowych i nimi administrowac
Ważne ze rzeczywiście zajmują sie od lat nasza choroba a ta Bourion zajmuje sie juz 30 lat i plotka mowi ze do konca roku bo potem wraca z mężem do Francji . Maz jej kończy w tym roku swoj kontrakt na Polske i musza wracać .
I u mnie białe plamy okazały sie najmniej bolesnym problemem i dość prostym choc długotrwałym w leczeniu .
Zycze wszystkim forumowiczom zdrowia , zdrowego rozsądku i obiektywizmu . No i oby kazda z was była dzisiaj tak jak ja tzn :
czekam na lato .
Taki wpis moim zdaniem wszystko wyjaśnia . To moje pierwsze prawdziwe uczucie : cieszenie sie ze slonca . To straszne jak w poprzednich latach cierpiałam juz w kwietniu i chowałam sie by nikt mnie nie widział
Nie mozna zyc w kacie .
Ja z niego wyszłam . I innych tez zapraszam do cieszenia sie latem
::;