Reklama:

Bezskuteczne starania - przerwa? (5)

Forum: Niepłodność

gość
16-10-2020, 11:27:12

Witam, z mężem staramy się od 2 lat o dziecko, ja mam dość wysokie TSH, powyżej 4, mąż ma częściowo nieprawidłową budowę plemników. Mój gin powiedział, że tragedii nie ma i kontrolujemy się i staramy, ale nie wychodzi nic. Czy teraz może w czasie tej pandemii powinniśmy zrobić przerwę? Może to coś da? Trochę już tracę wiarę w to, że się uda
gość
16-10-2020, 13:24:19

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-10-2020, 07:01:01

My staramy sie 9 miesiecy i nic...
Początkująca
12-11-2020, 12:14:11

Przerwy nie są metodą na niepłodność… niestety, ale jeśli staracie się długi czas to musi oznaczac problemy z płodnością. Takie przypadki najlepiej jest konsultować w klinikach leczenia niepłodności. Specjalista dobierze dla Was odpowiednie leczenie lub zaproponuje alternatywne opcje. Zmiany hormonalne i problemy z nasieniem mogą znacznie wpływać na staranie się o dziecko. A nie myślałaś o ivf? Ja z mężem sami będziemy podchodzić do tranferu ze względu na czynnik męski. Jeśli chcesz, to chętnie polecę Ci jakiegoś lekarza. Sama leczę się w Invicta, chętnie pomogę Ci się przygotować do pierwszej rozmowy i opowiem jak to wygląda.
gość
19-11-2020, 15:34:20

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Czy on mnie wykorzystuje ? Proszę o poradę
Witam, Mam pytanie do Was. 2 lata temu spotykalam się z mężczyzna, w którym bylam zakochana. Okazało się, że jedynie na co liczył to moje szybkie pożyczki pieniędzy. Głównie chodzilo mu o seks i kase. Później kontakt siebl odnowił, trafił do ZK gdzie odbywa karę za niepłacenie alimentów. Chcialam mu wówczas pomóc i wysłać paczkę.. mimo, że po rozstaniu nadal bylam w nim zakochana.. teraz jednak zauważam, że on zaczął dzwonić co dzień dając aluzje, abym mu robila paczki🐷 staram się nie odbierać. Zrozumialam, że tu chodzi znowu o pieniądze.. niedawno poznalam wspaniałego mężczyznę, dba o mnie, zależy mu .. starą się. Nie chce tego kontaktu z ex.. chciałabym poczuć się kochana i aby ktoś wkoncu zatroszczył się o mnie, tak jak robi to ten chlopak. Czuje się ważna i co dnia mi o tym mówi. Moje uczucie do ex się wypaliło.. chcialam pomóc, jednak czuje, ze on tego nadużywa, poza tym staram sie być fer wobec obecnego. Oceńcie sytuację.
gość
Deflagyn a wymazy
Hej Stosuje deflagyn od 1,5 miesiąca. Chciałabym wykonać wymazy z pochwy w celu wykrycia ewentualnych bakterii. Myślicie ,że deflagyn może zaburzyć wiarygodność wyników wymazów ?
gość
Wynik badania AMH
Witam. Wynik badania AMH to 0.07 czy to już menopauza i brak płodności.Wiek 52 lata.
gość
Dziwna zmiana miedzy pochwą a odbytem
Jestem w 5 miesiącu ciąży. Od dwóch miesięcy zauważyłam że miejsce między pochwa a odbytem jest bardziej suche niż zwykle i czasem boli podczas podcierania. Zajrzałam tam i zauważyłam coś na podobieństwo blizny, jakby zgrubienie skóry po rozciągnięciu wygląda dość płasko lecz jest lekko twardawe, bez dotykania wyglada jak grupa gulek, że skory, nie są to krosty. Dodam że byłam testowana na HPV i HIV bardzo niedawno a nie zmieniłam partnera znajdź nigdy nie spalam z nikim innym. Czy ktoś wie co to może być? Wizytę mam dopiero za dwa tygodnie, jestem bardzo zaniepokojna
Reklama: