Reklama:

Bardzo proszę o informację (2)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
18-08-2004, 16:25:00

13 maja miałam zabieg (puste jajo płodowe). Lekarz nakazał okres wyczekiwania - 3 miesiące. Tak się zdarzyło, że według testu ciążowego jestem w ciązy (prawodpodobnie w 6 tygodniu). Czy ktoś wie z jakich przyczyn trzeba czekać te 3 miesiące i czym grozi wcześniejsza ciąża? B. proszę o każdą informację....
gość
18-08-2004, 20:22:00

jest ona zalecana by błona śluzowa macicy doszła do prawidłowej funkcji po zabiegu. Jeżeli zaszłaś już w ciążę - nie martw się tylko ciesz! To znak że Twoj organizm wcześniej doszedł do siebie i był ghotowy na zagnieżdzenie zaplodnionej komorki jajowej. powodzenia !!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Brak wspóżycia, brak okresu
Witam . Mam pytanie czy jest się czym martwić i co zrobic w takiej sytuacji? Mój problem polega na tym że po dłuższym przyjmowaniu leku od psychiatry zanika mi okres lub mam go co 50kilka dni. Czytałam ulotkę i tam pisze ze po nim zwiększa sie poziom prolaktyny No i tak musze mieć zwiększony ponieważ leci mi mleko z piersi. Lek przyjmuje od końca grudnia, teraz obecnie 33dzien cyklu- okresu brak , mleko z piersi. Strasznie mnie to irytuje. Dodam ze nie współżyje więc ciąża odpada. Już kiedyś mialam taka sytuację że brak okresu przy leku wtedy brałam duphaston okres się pojawił ale przez to zrobila mi się torbiel na jajniku. Więc mam zle wspomnienia. Poza tym moja ginekolog ma jakieś dziwnie podejście "brak okresu to ciąża ale jeszcze nie widać" bo dla niej brak okresu to tylko ciąża 🙈 Co byście zrobily w mojej sytuacji , czekac na okres czy iść do ginekologa? Nie współżyje , wiem że to od leku tak mi się porobiło..
gość
Beta HCG, poronienie
Dzień dobry U mnie sytuacja następująca 1.03 Beta 24.69 3.03 46.89 5.03 108.06 5.03 pojawiła się gorączka, pozytywny test na grypę B 11.03 beta 448.16 13.03 beta 455.06 Ginekolog stwierdził że i tak na usg nic nie zobaczy i powiedział że w przeciągu 7 dni pojawi się krwawienie poronne. Dziś pojawił się chwilowy silnik bol w podbrzuszu Czy jest sens powtarzyc bete po 48h? Czy wszystko już jest oczywiste . Wiadomo nadzieja umiera ostatnia Dziękuję za odpowiedź
gość
Pierwszy okres po porodzie
Zaczęłam brać tydzień temu limetic. Urodziłam 9 tyg temu. Nie karmię piersią z względu na małą ilość pokarmu. Dzisiaj zauważyłam krwawienie. Czy to już pierwsza miesiączka?
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
Reklama: