Reklama:

Ankieta dla pielęgniarek (4)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dla pielęgniarek i położnych

Początkująca
16-05-2013, 16:58:04

Treść zablokowana przez moderatora

gość
10-09-2013, 06:44:52

Jestem pielęgniarką w zakresie psychologi i psychiatrii. W tym zawodzie przepracowałam kilkadziesiąt lat .Chętnie pomogłabym Ci, ale z położnictwem miałam kontakt tylko w szkole i na ćwiczeniach.
Pozdrawiam
gość
10-09-2013, 14:12:16

Treść zablokowana przez moderatora

gość
09-04-2020, 19:25:35

Dzień dobry
Jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku Pielęgniarstwo w Wyższej Szkole Planowania Strategicznego w Dąbrowie Górniczej na wydziale Społeczno – Medycznym.
Tytuł ankiety to Ocena poziomu wiedzy kobiet na temat czynników ryzyka raka szyjki macicy
Chciałabym zaznaczyć że ankieta ma charakter anonimowy, a jej wyniki będą wykorzystywane wyłącznie w celach naukowych.Bardzo Was proszę o jej wypełnienie i z góry dziękuję.
https://docs.google.com/forms/d/1H4JAnyJOcd5PFdEXbhgI5bUnttKj0o09vtDVy50VlRU

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ellaone
Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 21 stycznia plus minus dwa dni nie zaznaczyłam w kalendarzu, 23 lutego w nocy na moje nieszczęście odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24 lutego przyjęłam tabletkę ellaone, teraz się denerwuję, bo teoretycznie owulacja już była, ogólnie powinnam dostać miesiączkę w sumie już, a jej nie ma, boli mnie podbrzusze i żołądek, test mogę zrobić za kilka dni, myślicie, że jest szansa ma zajście w ciążę?
gość
Test LH
Czy ten test jest pozytywny według Was czy jeszcze za słaba ta kreska na starania ?
Ciąża bez wytrysku?
Okres mi się spóźnia juz 9 dni, dwa dni przed tym jak miałam go dostać uprawiałam seks bez wytrysku teraz mam obfite białe upławy czy jest możliwość że to ciąża ? Testy negatywne ale nie wiem czy nie za szybko
gość
Czy to ja jestem ojcem?
Witam. Na początku tamtego roku, dokładnie 28 stycznia 2024 roku poznałem dziewczynę doszło do zbliżenia ona twierdzi że zaszła ze mną w ciążę. Dziecko urodziło się 14 października 2024 a termin porodu był wyznaczony na 16 października. Według wszystkich wyliczeń ręcznych, czy to za pomocą roznych kalkulatorów dostępnych w internecie wychodzi na to że do zapłodnienia doszło wcześniej niż 28 styczeń bo około 20 stycznia. Ona mi potwierdziła że 2 tyg. Wcześniej spala z innym facetem ale twierdzi że nie on jest ojcem bo w niej "nie skończył". Po miesiącu od naszego spotkania wysłała mi zdjęcia USG gdzie było napisane że płod ma ok. 6 tyg. a nie 4 co w teorii potwierdza że to nie ja jestem ojcem ale nie wiem czy to prawda. Do tego 28 stycznia przed spotkaniem rozmawialiśmy przez kamerkę i mówiła że ma nudności. Jaka jest szansa na to że to ja jestem ojcem dziecka. Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? Najlepiej jakiś ginekolog. Proszę o szybką odpowiedź bo mam wrażenie że tą dziewczyną próbuje mnie wrobić w nie swoje dziecko.
Reklama: