Reklama:

3 tydzień miesiączki, pomocy (4)

Forum: Infekcje intymne

gość
08-07-2015, 21:46:29

Witam mam 30 lat jestem po dwóch porodach, od roku mam implant antykonepcyjny, od pponad miesiąca się odchudzam zgubiłam 8 kg, i od trzech tygodni mam miesięczne, nie jest obfita. Problem w tym że mieszkam w UK i tu nie ma możliwości wizyty u ginekologa. Mam umówioną wizytę na poniedziałek z lekarzem rodzinnym ale obawiam się że za dużo się nie dowiem. Jajka może być przyczyna? Proszę o pomoc
gość
08-07-2015, 22:24:16

Witam. Mam 23 lata, jestem matką 2-letniej córeczki. Razem z mężem się cieszyliśmy na wieść, że zostanę matką. Prowadzę zdrową dietę, jestem już po odchudzaniu a tymczasem staram się utrzymać świetną sylwetkę jaką osiągnęłam po odchudzaniu. Ja byłam u ginekologa, bo po tym jak schudłam ponad 10kg, miałam identyczny problem jak Ty. Dowiedziałam się, że jest to rak macicy, wpływ na to może mieć wszystko, najlepiej, żebyś jak najszybciej umówiła się na wizytę u ginekologa. Dostałam informację, że najbardziej do tego przyczynia się źle odebrany poród, rzadziej środkowisko a najwięcej genu. Jeśli nikt w twojej rodzinie nie chorował na raka to możesz być tylko dobrej myśli. Życzę zdrówka młodziutkiej i pozdrawiam, oby to nie było to, co ja przechodziłam, bo jestem obecnie załamana, planowałam kilkoro dzieci, nie jedynaka.
gość
09-07-2015, 21:02:23

No to mnie nie pocieszyłaś, moja mama miała, problemy z macicą a jej siostra raka piersi i płuca. Więc chyba zostaje mi wizyta prywatna Polska klinika,
gość
12-07-2015, 14:17:45

Przyczyn przedłużających się miesiączek może być na prawdę wiele nie musi być to od razu rak! Najprawdopodobniej jest to wina implantu, albo zaburzeń hormonalnych. Nie jestem lekarzem , a Ty powinnaś iść do ginekologa w celu zdiagnozowania przyczyny Twojego problemu. Pamiętaj że przedłużające się miesiączki mogą prowadzić do anemii.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: